Annuïtair

Bij een annuïtaire hypotheek blijven de brutomaandlasten gedurende de gehele looptijd gelijk, mits de rente niet wijzigt. De verhouding tussen aflossing en rente verandert wel gedurende de looptijd. Het voordeel van deze hypotheek in vergelijking met de lineaire hypotheek is dat de maandlasten in het begin van de looptijd aanzienlijk lager zijn. Een nadeel is dat deze hypotheek over de gehele looptijd uiteindelijk duurder is dan de lineaire hypotheek.

Lineair

Bij een lineaire hypotheek betaal je gedurende de gehele looptijd maandelijks hetzelfde bedrag aan aflossing. Hierdoor neemt de hoofdsom van de hypothecaire lening elke maand met hetzelfde bedrag af. In de eerste jaren los je meer af dan bij een annuïtaire hypotheek, hierdoor zijn de maandlasten aanvankelijk ook hoger dan bij een annuïtaire hypotheek.

Lenen

Lenen voor uw huis? Lenen voor een restschuld? Lenen met andere doeleinden? Bel/ mail ons dan kunnen we u de mogelijkheden toelichten.

Terugbetalen

Er zijn verschillende aflossingsvormen bij (hypothecaire) leningen. Bel"/ mail "De Hypotheekaanrader" om te vragen welke vorm voor u het meest gunstig is.

Verzekeren

Voor schade-, zorg- en uitvaartverzekeringen kunt u bij "De Hypotheekaanrader" terecht. Bel/ mail ons en u krijgt een offerte op maat!

AO & WW

Wanneer u een grote financiële verplichting, zoals een hypotheek, aangaat wilt u die natuurlijk ook nu kunnen komen als u onverhoopt arbeidsongeschikt of werkloos raakt. Er zijn verschillende mogelijkheden om deze risico's af te dekken. Wij lichten deze graag aan u toe!

Overige verzekeringen

Meer informatie