Hypotheekaanrader
Peter van Oordt

Peter van Oordt, erkend financieel adviseur, is sinds 2001 woonachtig in Lelystad. Sinds 2002 is hij werkzaam als zelfstandig hypotheekadviseur. Inmiddels heeft hij een grote vaste klantenkring opgebouwd die zich steeds verder uitbreidt door mond-tot-mondreclame.

Meer dan 1500 tevreden klanten gingen u voor! Wilt u een kosteloze kennismakingsafspraak of hebt u een vraag? Mail dan naar info@hypotheekaanrader.nl of bel 0320-258826. U wordt met veel plezier te woord gestaan! Tot horens/ ziens!

Onafhankelijkheid

De Hypotheekaanrader adviseert voor vrijwel elke geldverstrekker/ bank in Nederland, zodat u altijd de beste voorwaarden in combinatie met de laagste maandlasten krijgt.

Opleidingsniveau

De Hypotheekaanrader voldoet aan de nieuwste opleidingseisen van het Ministerie van Financiën op het gebied van hypothecair en consumptief krediet, particuliere en zakelijke verzekeringen, zorgverzekeringen en vermogen.

Ervaring

De Hypotheekaanrader is meer dan 15 jaar werkzaam in de branche en weet daardoor precies welke mogelijkheden er voor u zijn.

Transparantie

De Hypotheekaanrader staat bekend om zijn heldere uitleg, zodat u precies weet waar u aan toe bent.

Respons

De Hypotheekaanrader reageert vlot en deskundig op uw vragen, ook buiten kantoortijden.

Flexibiliteit

De Hypotheekaanrader biedt afspraakmogelijkheden wanneer het u schikt.

Mobiliteit

De Hypotheekaanrader komt naar u toe, wel zo makkelijk!

Bereikbaarheid

De Hypotheekaanrader is zeer goed bereikbaar, ook buiten kantoortijden.

Hypotheek nodig?

Neem contact met ons op

Contact